ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ THEODOR.A HAIRSTYLING ΓΙΑ MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

 48€ για μια θεραπεία με το Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες, για εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, στα μοντέρνα κομμωτήρια Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 150€. Έκπτωση 68% 13€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προϊόντα essie, για κομψά και λαμπερά άκρα, στα πολυτελή καταστήματα Theodor.a Hairstyling στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αρχικής αξίας 36€. Έκπτωση 64%. 8.40€ από 25€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες - Ή - 23€ από 75€ για 3 ολοκληρωμένα manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac, και αποκτήστε εντυπωσιακά άκρα που θα αναδείξουν μοναδικά την θηλυκή πλευρά σας!!! στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Έκπτωση 66%.
 15.50€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με προιόντα Essie, για εντυπωσιακά άκρα γεμάτα γοητεία, στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 42€. Έκπτωση 63%.
8.50€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες, και αποκτήστε εντυπωσιακά άκρα που θα αναδείξουν μοναδικά την θηλυκή πλευρά σας!!! στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 25€. Έκπτωση 66%
 20€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης για φυσική προστασία και λάμψη, με κορυφαία προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal για να χαρίσετε απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι Αξίας 60€. Έκπτωση 85%.
 47€ για Εξάμηνο πακέτο με 22 Υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνουν 7 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) ,7 Μάσκες Ενυδάτωσης ή Αναδόμησης ,7 Λουσίματα και δώρο 1 κούρεμα για να αποκτήσετε αέρα ανανέωσης και να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν Όπως Πρέπει!!!...στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 180€. Έκπτωση 74%.
 26€ για 5 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 5 Λουσίματα, και αφεθείτε στην επαγγελματική φροντίδα και περιποίηση των ειδικών του Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 100€. Έκπτωση 76%.
 31€ για 4 Ολοκληρωμένα Ημιμόνιμα Manicure Shellac (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και Δώρο την αφαίρεση, για να απογειώσετε την εμφάνιση σας με άκρως εντυπωσιακά άκρα!!! στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 100€. Έκπτωση 69%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: