ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "XENIS POROS IMAGE HOTEL"

169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη και ένα Ποτήρι Κρασί ανά άτομο στο Image Restaurant! Παρέχεται χρήση της Sauna για 30 λεπτά καθώς και Δωρεάν χρήση σε ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!
 199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη και ένα Ποτήρι Κρασί ανά άτομο στο Image Restaurant! Παρέχεται χρήση της Sauna για 30 λεπτά καθώς και Δωρεάν σε ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!
 Απόδραση στο 3*** Xenia Poros Image Hotel στην παραλία Νεώριου στον Πόρο. 169€ από 286€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ. Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ποτό για το καλωσόρισμα και Late Check out βάσει διαθεσιμότητας. Παρέχεται επίσης ΔΩΡΕΑΝ χρήση της σάουνας για 30 λεπτά, ΔΩΡΕΑΝ ξαπλώστρες στην ιδιωτική παραλία και από 1 ποτήρι κρασί στο εστιατόριο Image, για να απολαύσετε 3 γεμάτες μέρες. Δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων με κόστος 85€ ανά διανυκτέρευση 2 ατόμων με πρωινό

Δεν υπάρχουν σχόλια: