ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΣΑΖ ΟΛΟΣΩΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH"

 Ανανεώστε τον έρωτα σας με ένα Full Body Massage!!! 19€ για 1 ένα εορταστικό χαλαρωτικό – αναζωογονητικό πρόγραμμα για ζευγάρια 60΄λεπτών Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towel θερμαινόμενες πετσέτες και Fun body massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών ταυτόχρονα μαζί με πρεσσοθεραπεία στα πόδια, στον ίδιο διαμορφωμένο χώρο με τον /την σύντροφο σας στο πλάι σας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2 ατόμων, για απόλυτη χαλάρωση, στο ΝΕΟ πολυδύναμο κέντρο ευεξίας Body and Health, στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Αξίας 60€. Έκπτωση 68%.
 Το απόλυτο δώρο στην εορτή του Αγίου Βαλεντίνου!!19€ από 60€ για ένα εορταστικό χαλαρωτικό – αναζωογονητικό πρόγραμμα 60΄λεπτών ΜΟΝΟ για ζευγάρια που περιλαμβάνει, Massage Wave με συνδυασμό Thermal Wave με Hot Towel θερμαινόμενες πετσέτες και Fun body massage με αιθέρια έλαια διαφόρων τεχνικών ταυτόχρονα μαζί με πρεσσοθεραπεία στα πόδια, στον ίδιο διαμορφωμένο χώρο με τον/την σύντροφο σας στο πλάι σας. Μια εκπληκτική προσφορά από το πολυδύναμο κέντρο Body and Health στους Αμπελόκηπους. Έκπτωση 68%!! 11€ για 90 λεπτά χαλάρωσης και ευεξίας σε όλο το σώμα με συνδυασμό μυοχαλαρωτικού και full body μασάζ (45 λεπτά) και φυσικοθεραπείας (45 λεπτά), στο πολυδύναμο κέντρο ευεξίας Body and Health, στην Αθήνα, κοντά στη στάση Μετρό Αμπελόκηποι, αρχικής αξίας 40€ - Έκπτωση 77%!!!! 16€ για ένα Συνδυαστικό «Μυοχαλαρωτικό – Ολιστικό» Πακέτο 4 σε 1, με Full Body Μασάζ σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία σε Γάμπες και Μηρούς, Βεντουζοθεραπεία στην Πλάτη, Hot Towel με Θερμαινόμενες Πετσέτες και Ηλεκτρική Σάουνα, συνολικής διάρκειας 100΄ και ΔΩΡΟ μια Φυσικοθεραπεία διάρκειας 45΄, στο Body & Health” στους Αμπελoκήπους! Αρχικής Αξίας 100€. Έκπτωση 84%. Συνδυαστικό Πακέτο 4 σε 1, Αμπελoκήπους - 16€ από 100€ (Έκπτωση 84%) για ένα Συνδυαστικό «Μυοχαλαρωτικό – Ολιστικό» Πακέτο 4 σε 1, με Full Body Μασάζ σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία σε Γάμπες και Μηρούς, Βεντουζοθεραπεία στην Πλάτη, Hot Towel με Θερμαινόμενες Πετσέτες και Ηλεκτρική Σάουνα, συνολικής διάρκειας 100΄ και ΔΩΡΟ μια Φυσικοθεραπεία διάρκειας 45΄, από το “Body & Health” στους Αμπελoκήπους!!!
 Συνεδρία Full Body Relaxing and Pain Free massage με 12€ για 1 άτομο ή 19€ για 2, διάρκειας 45 λεπτών, με πούδρα και αιθέρια έλαια μαζί με ένα πέρασμα φυσικού ζελέ μέντας, για πλήρη ανακούφιση και αναζωογόνηση και ΔΩΡΟ 15 λεπτά πρεσσοθεραπεία στα πόδια ή ρεφλεξολογία πέλματος, στο Body and Health! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ για εσάς ή τους φίλους σας μία συνεδρία φυσικοθεραπείας, διάρκειας 45 λεπτών!
 8€ από 35€ για ένα χαλαρωτικό anti-stress μασάζ, με πούδρα και αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα, διάρκειας 35 λεπτών και ΔΩΡΟ 15 λεπτά πρεσσοθεραπεία και ηλεκτρομάλαξη GS σε γάμπες και μηρούς, στο Body and Health. Επιπλέον ΔΩΡΑ 1 ανίχνευση παρασίτων μικροοργανισμών στον οργανισμό σας μαζί με ανίχνευση φλεγμονών σε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα και 1 συνεδρία φυσικοθεραπείας 45 λεπτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: