ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ/ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ LECADIN HOTEL/APOLLONION/MONTANA 4*

 Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa, στο Καρπενήσι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου στο Καρπενήσι και στο χιονοδρομικό κέντρο με το Ski Bus του Touristas Travel! Από 49€ το άτομο για 2ήμερη εκδρομή 14,15/02/2014, στο Καρπενήσι! Περιλαμβάνει μια διανυκτερευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν και τοπικές εκδρομές, από το γραφείο ταξιδίων Touristas travel! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προιόν της επιλογή σας!
 Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι, στο Lecadin Hotel με Θέα που κόβει την ανάσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή ( Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Γιορτινό ξεφάντωμα με Ζωντανή Μουσική, Αποκριάτικο παιδικό Party με παιδικό μακιγιάζ για τους μικρούς μας φίλους καθώς και πέταγμα χαρταετών στην Παραδοσιακή τοποθεσία του Καρπενησίου! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη και Πρωινό Brunch την Καθαρά Δευτέρα καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στον υπέροχο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: