ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΥΖΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΡΑΣΤΩΝΗ"

Ελάτε σε επαφή με τη φύση και ηρεμήστε στη θέα του Πηλιορείτικου τοπίου! 79€, για 3 ημέρες, σε double room με τζάκι, για 2 άτομα, παραδοσιακό πρωινό, welcome drink και late check out στον ξενώνα Ραστώνη, στη Βυζίτσα Πηλίου!

 Εξόρμηση στο Γραφικό Πήλιο!79€ από 160€ για ένα εκπληκτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη που βρίσκεται στη Βυζίτσα Πηλίου. Η ΡΑΣΤΩΝΗ ως η αφετηρία, ο σταθμός και το τέρμα ενός ταξιδιού που συνεχίζεται…!! Έκπτωση 50%!!

 79€ για ένα μοναδικό 3ήμερο (2 νύχτες) στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη στη Βυζίτσα Πηλίου!! Περιλαμβάνει διαμονή για 2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι (Δωρεάν τα ξύλα), πρωινό σε μπουφέ, Welcome drink, Late check out στις 15:00, καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 7 ετών! Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 50%.

79€ από 160€ για ένα 3ημερο στον Ξενώνα Ραστώνη, στη Βυζίτσα Πηλίου (2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 άτομα) σε Δίκλινο Δωμάτιο, με τζάκι, παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, late check-out, welcome drink και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 7 ετών, Έκπτωση 50%!!


Πήλιο! 79€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι (Δωρεάν τα ξύλα), πρωινό σε μπουφέ, Welcome drink, Late check out στις 15:00, καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 7 ετών, για μία μαγική απόδραση στην φύση και την ηρεμία, στον Ξενώνα Ραστώνη, στην Βυζίτσα Πηλίου. Αξίας 160€. Έκπτωση 51%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: