ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΑΛΕ ΜΕ ΤΖΑΚΙ-JACUZZI ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ "ΘΕΣΤΙΟΣ"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βλοχός, Λίμνη Τριχωνίδα, Ξενώνας Θέστιος! 55€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο με πανοραμική θέα την Λίμνη Τριχωνίδα και πλούσιο πρωινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: