ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 85ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΚΑΣΤΡΟ"



 Πρόταση για χαλάρωση!!85€ για μία 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων στη Λίμνη Πλαστήρα, με παραδοσιακό πρωινό και late check out, σε δίκλινο δωμάτιο του φιλόξενου Ξενώνα " Κάστρο" με θέα την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα. Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 58%!
85€ για ένα 3 ήμερο με 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, με παραδοσιακό πρωινό και δωμάτιο με τζάκι στονΞενώνα το Κάστρο με θέα τη Λίμνη Πλαστήρα!
Λίμνη Πλαστήρα! 85€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (Δωρεάν τα ξύλα), πλούσιο σπιτικό πρωινό, late Check Out και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών, και εμπιστευτείτε την διαμονή σας στον Ξενώνα Κάστρο με το μοναδικό τοπίο της λίμνης Πλαστήρα να σας ανταμείβει με αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης! Αξίας 200€. Έκπτωση 58%. 


85€ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων με δύο διανυκτερεύσεις, πλούσιο σπιτικό πρωινό σε δωμάτια με τζάκι και θέα σε βουνό και λίμνη στο παραδοσιακό ξενώνα Κάστρο στη λίμνη Πλαστήρα, μόλις 8 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Καραμανώλη στα Άγραφα, αρχικής αξίας 200€.
Αποδράστε στη Λίμνη Πλαστήρα στον Πανέμορφο Ξενώνα Κάστρο και Απολαύστε ένα 3ημερο (με 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων) μόνο με 85€ από 170€, με Παραδοσιακό Πρωινό και Δωμάτιο με Τζάκι, Έκπτωση 57%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: