ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MONOPATIA MOUNTAIN RESORT"



165€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, για να επισκεφθείτε τα όμορφα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και να χαλαρώστε στην πολυτέλεια του ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ MOUNTAIN RESORT and RESTAURANT, με πλούσιο πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα παραγωγής της φάρμας του Ξενοδοχείου, σε δίκλινο δωμάτιο. ΔΩΡΕΑΝ διαμονή για ΔΥΟ παιδιά έως 10 και 5 ετών αντίστοιχα. Με δυνατότητα Late check in και Late check out όπως επίσης και RAFTING στον ποταμό Βοϊδομάτη. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL στην Αθήνα. Αρχική αξίας 240€. Έκπτωση 31%
 Εξόρμηση Στα Ζαγοροχώρια!165€ για ένα εκπληκτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα στο πολυτελέστατο Monopatia Mountain Resort που βρίσκεται στο Χωριό Άνω Πεδινά στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Το ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Mountain Resort & Restaurant σας περιμένει για να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές σας.


Επισκεφθείτε τα όμορφα Ζαγοροχώρια και χαλαρώστε στην πολυτέλεια του Monopatia Mountain Resort! 165 ευρώ για ένα 3ήμερο 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα, rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη & δωρεάν διαμονή δύο παιδιών ως 10 και 5 ετών αντίστοιχα, από το Megia Travel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: