ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 47ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "SULEHRIA STORE"

 47€ για να αποκτήσετε την ισχυρή Σκούπα Ατμού με 5 διαφορετικές εκπληκτικές εφαρμογές: καθαρίζει το πάτωμα, τα χαλιά, πλένει τα παράθυρα, τα είδη υγιεινής καθώς και τα ρούχα σας. Δωρεάν Αποστολή στο χώρο σας πανελλαδικά! Αρχικής Αξίας 129€. Έκπτωση 70%.


49€ για μία καταπληκτική ΣΚΟΥΠΑ–ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ που σας εξασφαλίζει ένα απόλυτα καθαρό σπίτι χωρίς την χρήση απορρυπαντικών και χημικών. Καθαρίστε και απολυμάνετε σε λίγα λεπτά, με την δύναμη του ατμού, τα πατώματά σας, τους τοίχους, τα χαλιά σας, τον φούρνο σας, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής, τις ταπετσαρίες των επίπλων σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας ακόμα και τα ρούχα σας. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 125€. Έκπτωση 61%


 STEAM CLEANER STEAMER!!49€ από 125€ για την επαναστατική σκούπα ατμού, που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει και να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες του σπίτι σας, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 53€ από 129€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: