ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΣΙΝΕΜΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ALL IS LOST" & ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ "ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ" Η "ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ" ΣΤΟ CINE "ΒΑΚΟΥΡΑ"

Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... την Πρεμιέρα της Δραματικής Ταινίας Εγώ και Εσύ με την Σκηνοθετική Υπογραφή του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι ή την Συγκλονιστική Δραματική Γαλλική Επιτυχία Νέα και Όμορφη ή Το Τέλειο Χτύπημα του Μοναδικού Giuseppe Tornatore!   

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για την Πρεμιέρα της Καθηλωτικής και Συγκλονιστικής Δραματικής Περιπέτειας Όλα Χάθηκαν - All is Lost, με τον Μοναδικό και Bραβευμένο με Όσκαρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο Cine Κολοσσαίον! Απολαύστε μια Ενστικτώδη και Έντονα Συγκινησιακή Ταινία, Ύμνο στην Ανθρώπινη Προσαρμοστικότητα και Εφευρετικότητα που Έρχεται σε Πανελλαδική Πρεμιέρα, από τις 7 Νοεμβρίου! 
 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... την Συγκλονιστική Νέα Δραματική Γαλλική Επιτυχία Νέα και Όμορφη ή Το Τέλειο Χτύπημα του Μοναδικού Giuseppe Tornatore ή το Blue Jasmine με την Υπέροχη Κέιτ Μπλάνσετ και τη Σκηνοθετική Υπογραφή του Γούντι Άλεν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: