ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 55€ από 150€ για εκπληκτικό χαμόγελο με λεύκανση δοντίων με την πρωτοποριακή μέθοδο High Lux Mat Bleach, που περιλαμβάνει έναν πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών - Ή – 95€ από 200€ για 2 εφαρμογές λευκαντικού υλικού, πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών, στο ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 150€. Έκπτωση 63%.
 30€ μόνο για κάθε ένα (1) σφράγισμα δοντιού (σφραγίσματα ICE) με νανο υβριδική σύνθετη ρητίνη, φωτοπολυμεριζόμενη, υψηλού βαθμού θλίψης, στο οδοντιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στην Ν. Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 50%.
 55€ από 150€ για εκπληκτικό χαμόγελο με λεύκανση ιατρείου και την πρωτοποριακή μέθοδο High Lux Mat Bleach, που περιλαμβάνει πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών - Ή – 95€ από 200€ για 2 εφαρμογές λευκαντικού υλικού, πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών, στο ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 150€. Έκπτωση 63%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: