ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΥΡΟΣ(ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 62€

 Σύρος: 80€ για ένα 3ήμερο για 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Χαλαρώστε με θέα το Αιγαίο, σε ένα παραδοσιακό και ιδιαίτερα προσεγμένο κατάλυμα!

 Σύρος: 62€ για ένα 3ήμερο για 2-3 άτομα στην Αζόλιμνο. Με μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο, άνετα και όμορφα δωμάτια σας περιμένουν για ξεχωριστές και ξεκούραστες διακοπές. Μια μοναδική τιμή για ένα αξέχαστο 3ήμερο!
 Σύρος: 120€ για ένα 4ήμερο για 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Χαλαρώστε με θέα το Αιγαίο, σε ένα παραδοσιακό και ιδιαίτερα προσεγμένο κατάλυμα!
 Σύρος: 93€ για ένα 4ήμερο για 2-3 άτομα στην Αζόλιμνο. Μια μοναδική προσφορά, σε καταπληκτική τιμή, ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες!
 Σύρος: 90€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα σε μια πανέμορφη παραλία, σε ένα προσεγμένο συγκρότημα χτισμένο σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική.
 Σύρος: 135€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα σε μια πανέμορφη παραλία, σε ένα προσεγμένο συγκρότημα χτισμένο σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: