ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "ZORBAS VILLAGE" "ARMAVA HOTEL" "FLISVOS BEACH" "HERONISSOS HOTEL"


 Κρήτη, Χερσόνησος: 1090€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow στο Zorbas Village, για Ιούλιο και Αύγουστο! Μια προσφορά για να εξασφαλίσετε ένα πλήρες πακέτο διακοπών για φέτος το καλοκαίρι...
 Κρήτη, Χερσόνησος: 1120€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow μπροστά στη θάλασσα στο Zorbas Village. Χαρείτε τις φετινές διακοπές μένοντας σε άνετο bungalow, πάνω στη θάλασσα!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 930€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow στο Zorbas Village. Μια απίστευτη προσφορά για να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας στην όμορφη Κρήτη!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 1275€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow μπροστά στη θάλασσα στο Zorbas Village, για Ιούλιο και Αύγουστο!. Χαρείτε τις φετινές διακοπές μένοντας σε άνετο bungalow, πάνω στη θάλασσα!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 290€ για ένα 6ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Armava Hotel, με πρωινό. Μια άκρως οικονομική πρόταση για τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές!

 Κρήτη, Χερσόνησος: 305€ για ένα 6ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο με θέα θάλασσα, στο Armava Hotel, με πρωινό. Εξασφαλίστε φθηνές διακοπές αγοράζοντας την προσφορά και χαρείτε τις ομορφιές του Λιμένα Χερσονήσου.
 Κρήτη, Χερσόνησος: 378€ για ένα 7ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο με θέα θάλασσα, στο Flisvos Beach, με πρωινό. Σας βρήκαμε τον προορισμό και την οικονομική προσφορά. Εσείς, ετοιμάστε βαλίτσες. 
 Κρήτη, Χερσόνησος: 472€ για ένα 5ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα στο Heronissos Hotel. Ένα πλήρες πακέτο διακοπών για φέτος το καλοκαίρι. 
 Κρήτη, Χερσόνησος: 745€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα στο Heronissos Hotel. Διακοπές σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα, τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: