ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2-4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ STUDIO

 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 312€ 5ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα τον Αύγουστο. Περάστε τις καλύτερές σας διακοπές σε ένα όμορφο ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα! Σας περιμένουμε!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 234€ 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα τον Αύγουστο. Με την οικογένεια ή με φίλους απολαύστε ξέγνοιαστες διακοπές πολύ οικονομικά και μπροστά στη θάλασσα!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 179€ 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα με πρωινό. Απολαύστε τις διακοπές σας ένα πανέμορφο νησί για όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 119€ 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα με πρωινό. Απολαύστε τις διακοπές σας ένα πανέμορφο νησί και σε ένα άνετο διαμέρισμα μπροστά στη θάλασσα.
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 260€ 5ήμερο για 2-4 άτομα σε studio για τον Αύγουστο. Χαλαρώστε δίπλα στη θάλασσα σε ένα πανέμορφο συγκρότημα. 
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 195€ 4ήμερο για 2 -4 άτομα σε studio μπροστά στη θάλασσα για τον Αύγουστο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για τις διακοπές του!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 130€ 3ήμερο για 2 -4 άτομα σε studio μπροστά στη θάλασσα για τον Αύγουστο. Δείτε από κοντά το μοναδικό φαινόμενο της Σαντορίνης.
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 156€ 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα τον Αύγουστο. Ένα άνετο ξενοδοχείο και ένα πανέμορφο νησί σας περιμένει να περάσετε τις διακοπές σας!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 159€ 4ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio μπροστά στη θάλασσα. Αυτή την προσφορά δεν πρέπει να την χάσετε!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 212€ 5ήμερο για 2 - 4 άτομα σε studio. Παραλίες, διασκέδαση, άγρια ομορφιά και super τιμή!
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 130€ 3ήμερο για 2 - 4 άτομα σε διαμέρισμα. Απολαύστε τις διακοπές σας δίπλα στη θάλασσα σε ένα πανέμορφο νησί σε ένα άνετο διαμέρισμα. 
 Σαντορίνη - Μονόλιθος: 106€ 3ήμερο για 2-4 άτομα σε studio μπροστά στη θάλασσα. Ένα καταπληκτικό 3ήμερο με φίλους στο ομορφότερο νησί του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: