ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΟΙΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ

 Σαντορίνη, Οία: 513€ το 4ήμερο για 3-4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Μια προσφορά για να χαρείτε το ταξίδι με παρέα φίλων ή για οικογενειακές διακοπές. 
 Σαντορίνη, Οία: 684€ το 5ήμερο για 3-4 άτομα σε εξοπλισμένο διαμέρισμα. Καλοκαιρινές διακοπές με παρέα φίλων ή με την οικογένεια. Ό,τι πρέπει για φέτος!
 Σαντορίνη, Οία: 324€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 396€ για 5ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 468€ για 5ήμερο για 4 άτομα σε τετράκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 297€ για 4ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 351€ για 4ήμερο για 4 άτομα σε τετράκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 396€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 810€ για 7ήμερο για 4 άτομα σε τετράκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 702€ για 7ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 468€ για 5ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα. Σαντορίνη, Οία: 540€ για 5ήμερο για 4 άτομα σε τετράκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 594€ για 7ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.
 Σαντορίνη, Οία: 243€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio, με πρωινό. Διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: