ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 131€ για ένα 4ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο, τον Αύγουστο. Ο must προορισμός του Ιονίου σας περιμένει φέτος το καλοκαίρι για διακοπές δίπλα στη θάλασσα και την πόλη της Λευκάδας.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 175€ για ένα 5ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο, τον Αύγουστο. Φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές επιλέξτε τον προορισμό με τις ωραιότερες παραλίες!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 219€ για ένα 6ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο, τον Αύγουστο. Εξασφαλίστε 5 διανυκτερεύσεις στη Λευκάδα σε ιδιαίτερα φθηνή τιμή.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 101€ για ένα 4ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο, τον Ιούλιο. Απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στην όμορφη Λευκάδα φέτος το καλοκαίρι, αγοράζοντας τη συγκεκριμένη προσφορά.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 67€ για ένα 3ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο, τον Ιούλιο. Διακοπές με φίλους ή οικογένεια, δίπλα στη θάλασσα, τον Ιούλιο!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 58€ για ένα 3ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο. Στούντιο ιδανικά για παρέες ή οικογένειες, δίπλα στη θάλασσα και την παραλία του Αγίου Ιωάννη και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 87€ για ένα 4ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο.. Στούντιο ιδανικά για παρέες ή οικογένειες, δίπλα στη θάλασσα και την παραλία του Αγίου Ιωάννη και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 116€ για ένα 5ήμερο για 2-3 άτομα σε στούντιο. Στούντιο ιδανικά για παρέες ή οικογένειες, δίπλα στη θάλασσα και την παραλία του Αγίου Ιωάννη και πολύ κοντά στην πόλη της Λευκάδας.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 67€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο. Μια προσφορά ιδανική για τετραμελή οικογένεια ή παρέα φίλων που θα μοιραστούν το κόστος και θα απολαύσουν φθηνές διακοπές στο εκπληκτικό νησί της Λευκάδας!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 101€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο. Μια προσφορά ιδανική για τετραμελή οικογένεια ή παρέα φίλων που θα μοιραστούν το κόστος και θα απολαύσουν φθηνές διακοπές στο εκπληκτικό νησί της Λευκάδας!

! Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 259€ για ένα 5ήμερο για 5 άτομα σε διαμέρισμα με σοφίτα. Φθηνές διακοπές σε έναν εκπληκτικό προορισμό του Ιονίου.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 179€ για ένα 3ήμερο για 5 άτομα σε διαμέρισμα με σοφίτα, τον Ιούλιο. Και φέτος οι δρόμοι οδηγούν στη Λευκάδα, έναν από τους top καλοκαιρινούς προορισμούς!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 269€ για ένα 4ήμερο για 5 άτομα σε διαμέρισμα με σοφίτα, τον Ιούλιο. Μη χάσετε τη συγκεκριμένη προσφορά. Ταξιδέψτε φέτος στη μαγευτική Λευκάδα
! Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 129€ για ένα 3ήμερο για 5 άτομα σε διαμέρισμα με σοφίτα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 245€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο, τον Αύγουστο. Εξασφαλίστε τις φετινές διακοπές αγοράζοντας μια από τις οικονομικότερες προσφορές!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 175€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο, τον Ιούλιο. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί της Λευκάδας.
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 147€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο, τον Αύγουστο. Μη χάσετε την προσφορά που σας εξασφαλίζει μια καλοκαιρινή απόδραση στο νησί του Ιονίου!
 Λευκάδα, Άγιος Ιωάννης: 195€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε ξύλινο παραδοσιακό στούντιο, τον Αύγουστο. Επιλέξτε την παρέα και ταξιδέψτε στη Λευκάδα, το νησί με τις βραβευμένες παραλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: