ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΑΧΑΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "3* RODINI BEACH HOTEL"

 Ιδανικές διακοπές για τις γιορτές! Ένα 4ήμερο κοντά στα Καλάβρυτα!99€ γιά 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο Rodini Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) και το παιδί ως 12 ετών δωρεάν! Δωρεάν εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική!Αξίας 150€


 Αχαϊα-Πάτρα!!69€ για 3 ημέρες/ 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Rodini Beach Hotel στον Ψαθόπυργο Πελοποννήσου. Η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου και η τοποθεσία του πλάι στην θάλασσα συνθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό ξεκούρασης και διασκέδασης.
Ψαθόπυργος Αχαϊας!! 69€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (3) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων στο 3* Rodini Beach Hotel, με πρωινό, Late Check in και Check Out (κατόπιν διαθεσιμότητας) και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν. Το ξενοδοχείο Rodini Beach Hotel με ιδιωτική παραλία, σάουνα, γυμναστήριο, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φυσικά μοναδική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τις εξορμήσεις σας σε Καλάβρυτα, Δελφούς, Αρχαία Ολυμπία και Πάτρα. Από το ταξιδιωτικό γραφείο MEGIA TRAVEL. Αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 37%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: