ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ "SNUGGIE BLANKET"


 Ζεσταθείτε οικονομικά με μία Πρακτική Φλις Κουβέρτα Snuggie με μανίκια, one size, σε τέσσερα μοναδικά χρώματα μόνο με 8,90€ από 16€, κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες, για να ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ΔΩΡΟ ένα booklight φωτάκι για να διαβάζετε άνετα το βιβλίο σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

 8,9€ για να απολαύσετε την ζεστασιά μιας Κουβέρτας με μανίκια, Snuggle Super Soft Fleece, που σας προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων. Πολύ απαλή, one size, unisex, σε ποικιλία χρωμάτων, πλένεται στο πλυντήριο. Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 80%

8,9€ για μία cuddle fleece (φλις) κουβέρτα με μανίκια (one size) που χαρίζει ζεστασιά και υπέροχη απαλότητα, με επιλογή ανάμεσα σε μπλε, ροζ, μαύρο ή κόκκινο χρώμα και δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής από το “Sulehria Store”, αρχικής αξίας 19,9€ - Έκπτωση 50%!!
 8,90€ από 16€ για μία Πρακτική Φλις Κουβέρτα Snuggie με μανίκια, one size, σε τέσσερα μοναδικά χρώματα, κατάλληλη για παιδιά και ενήλικες, για να ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ΔΩΡΟ ένα booklight φωτάκι για να διαβάζετε άνετα το βιβλίο σας, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole.com.gr στο Παγκράτι ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!


 8.90€ για μία κουβέρτα SNUGGIE BLANKET ή 16.90€ για δύο κουβέρτες SNUGGIE BLANKET που θα σας κρατήσουν ζεστούς όλο τον χειμώνα. Μια κουβέρτα που φοριέται σαν ρούχο και σας παρέχει ζεστασιά και ελευθερία κινήσεων. Πολύ απαλή, one size, unisex, σε ποικιλία χρωμάτων, πλένεται στο πλυντήριο. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 24€. Έκπτωση 63%


8,90€ για μια κουβέρτα, Snuggie Fleece με μανίκια, σε 4 διαφορετικά χρώματα, που θα σας ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και θα σας δώσει ελευθερία κινήσεων, από το Sulehria Stores!



Κουβέρτα με Μανίκια Snuggle Super Soft Fleece

8,9€ για την υπέροχη φλις κουβέρτα ''Snuggie'' με μανίκια, one size & σε 4 υπέροχα χρώματα, που θα χαρίσει πρακτική ζεστασιά και απαλότητα στις κρύες νύχτες του χειμώνα, και δώρο ένα φως για το βιβλίο σας με παραλαβή από το κατάστημα ''Magic Hole'' στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 21€ - Έκπτωση 62%!!!


Μην κάθεστε με δεμένα χέρια, ζεσταθείτε κάνοντας οικονομία στη θέρμανση! Από 8,9€ για 1 ή 2 κουβέρτες CUDDLE Fleece με μανίκια, one size, για άνδρες και γυναίκες, σε μαύρο, μπλε ή καφέ χρώμα, με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!

Κουβέρτα cuddle fleece με μανίκια για μικρούς και μεγάλους! Αποκτήστε τη με 8,90 ευρώ στο χρώμα της επιλογής σας και νιώστε ζεστά και άνετα αυτό το χειμώνα στην πολυθρόνα ή τον καναπέ σας, από την Hellas-Tech.gr, αξίας 22.90 ευρώ - έκπτωση 63%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!


8,90€ για μία (1) Κουβέρτα με μανίκια «Snuggie Blanket», που σας ζεσταίνει χαρίζοντάς πλήρη ελευθερία κινήσεων - ή - 16,90€ για δύο (2) Κουβέρτες! Προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Αρχικής αξίας 24€ - Έκπτωση 63%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: