ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΕΡΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΝΑΧΙΤΑ"

Το πιο γευστικό ταξίδι στην Ανατολή… ξεκινά απ’ το Χαλάνδρι! 14€ για ένα ethnic μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο του «Αναχίτα», του πρώτου και μοναδικού περσικού εστιατορίου στην Ελλάδα!
 Γαστρονομικές γεύσεις με άρωμα Ανατολής! Μόνο 15€ από 30€ (-50%) για να απολαύσετε ένα πληθωρικό περσικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από αυθεντικές γεύσεις από τα βάθη της Ανατολής στο μοναδικό στην Ελλάδα περσικό εστιατόριο Αναχίτα, στο Χαλάνδρι, στη Μέκκα της γαστρονομικής απόλαυσης.


 Άρωμα Ανατολής! Μόνο 15€ από 30€ (-50%) για να απολαύσετε ένα πληθωρικό περσικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από αυθεντικές γεύσεις από τα βάθη της Ανατολής στο μοναδικό στην Ελλάδα περσικό εστιατόριο Αναχίτα, στο Χαλάνδρι, στη Μέκκα της γαστρονομικής απόλαυσης.

 Περσικό Εστιατόριο – Αναχίτα – Χαλάνδρι - 15€ απο 30€ (Έκπτωση 50%) για ένα μενού 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από το κατάλογο, του μοναδικού περσικού εστιατορίου στην Ελλάδα, Αναχίτα, για ένα ταξίδι... στα βάθη της Ανατολής!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: