ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ/ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ pOWER BANK ΑΠΟ 12,50ΕΥΡΩ


 Για να μη...ξεμένετε ποτέ από μπαταρια... αποκτήστε τώρα ένα φορτιστή - μπαταρία λιθίου Power Bank (2600 mAh) ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής (όπως κινητά, mp3 players, PDA, Φωτογραφικές μηχανές, iPad, iPhone, Samsung κ.α. καθώς και οποιαδήποτε άλλη μπορεί να συνδεθεί με USB), με επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα. Μόνο από την Magic Hole με δωρεάν Πανελλαδική αποστολή!

12,50€ για έναν φορτιστή - μπαταρία λιθίου Power Bank (2600 mAh) ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής - κινητά, mp3 players, PDA, φωτογραφικές μηχανές, iPad, iPhone κ.α, από την Idea Hellas, αξίας 35€. Και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής

10.90€ για ένα ΜΠΡΕΛΟΚ-ΦΟΡΤΙΣΤΗ POWER BANK ΓΙΑ SMARTPHONES και συμβατό με iPhone, iPad, iPod, Nokia, HTC, Samsung, Blackberry και οποιαδήποτε άλλη συσκευή μπορεί να συνδεθεί με USB, σε 5 διαφορετικά χρώματα. Δεν θα ξαναμείνετε ποτέ από μπαταρία ούτε θα χρειάζεται να κουβαλάτε το φορτιστή μαζί σας παντού. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 21.80€. Έκπτωση 50%

Βαρεθήκατε να κουβαλάτε το φορτιστή του smartphone μαζί σας; Από 10,9€ για μια μπαταρία Power Bank, ένα μπρελόκ - φορτιστή που θα αποτελέσει το πιο χρήσιμο gadget για τους χρήστες των smartphones, σε 5 χρώματα, με παραλαβή ή αποστολή από την Hellas-Tech!

12,5€ για φορτιστή - μπαταρία λιθίου Power Bank (2600 mAh) ώστε να έχετε πάντα μαζί σας την πηγή τροφοδοσίας της αγαπημένης σας συσκευής (όπως κινητά, mp3, PDA, Φωτογραφικές μηχανές iPad, iPhone, Samsung κ.α), με επιλογή ανάμεσα σε διάφορα χρώματα, από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 35€ - Έκπτωση 64%!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: