ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SILVA SUITES"

 330€ ένα υπέροχο 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) για Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά για 2 άτομα σε πολυτελή σουίτα με τζάκι με πρωινό μπουφέ στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα από το Silva Suites, με ατομικά μπάνια - spa, χαμάμ, χρωματοθεραπεία, υδρομασάζ, εσωτερικό φωτισμό, μουσική και μηχανισμό μασάζ για τα πόδια, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι Αρχικής Αξίας 540€, Έκπτωση 39% !!

Λίμνη Πλαστήρα Silva Suites! 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε junior suite, με πρωινό, χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι, στο "Silva Suites" στη Λίμνη Πλαστήρα από 330€!!
2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε junior suite, με πρωινό, χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στο "Silva Suites" στη Λίμνη Πλαστήρα από 149€!!

 Λίμνη Πλαστήρα: Προσιτή πολυτέλεια και υψηλή αισθητική! Από 149€ για δύο (2) μαγευτικές διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων για στιγμές μοναδικής χαλάρωσης σε junior suite, με πρωινό, υδρομασάζ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στις εντυπωσιακές Silva Suites στη Λίμνη Πλαστήρα.

 Λίμνη Πλαστήρα!! Πολυτελής διαμονή μόνο με 149€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε junior suite, με πρωινό, υδρομασάζ-χαμάμ, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι και γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων, στις εντυπωσιακές Silva Suites στη Λίμνη Πλαστήρα. Αξίας 300€. Έκπτωση 50%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: