ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΨΥΡΡΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ"

25€ για Aπεριόριστη Κατανάλωση Φαγητού 1 ατόμου, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, 1 Φιάλη Κρασί & 1 Γλυκό, για να γιορτάσετε το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, με την συνοδεία τετραμελής ορχήστρας, στο "Χρυσόμηλο" στου Ψυρρή!
 Ζωντανή μουσική και πολύ κέφι στου Ψυρρή!!20€ από 40€ για πλήρες μενού 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Χρυσόμηλο» στου Ψυρρή!! Σε υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και γλέντι, απολαύστε καταπληκτικές ελληνικές γεύσεις με την συνοδεία ζωντανής μουσικής!! 'Έκπτωση 50%!!


 20€ για ένα δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο νέο μουσικό μεζεδοπωλείο "Χρυσόμηλο" στου Ψυρρή!

20€ για ένα άκρως χορταστικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο πιάτων αλλά και κρασιού, τσίπουρου ή ούζου, στο νέο μουσικό μεζεδοπωλείο ''Χρυσόμηλο'' στο Ψυρρή, αρχικής αξίας 40€ - Έκπτωση 50%!!

20€ για ένα μενού 2 ατόμων με πλήρως ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, περιλαμβάνονται και ποτά και ζωντανή μουσική στο νέο μουσικό μεζεδοπωλείο "Χρυσόμηλο" στου Ψυρρή, αξίας 40€ - έκπτωση 50%

Δεν υπάρχουν σχόλια: