ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΑΓΑΖΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΓΙΑ 1 ΤΡΑΠΕΖΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ

Το ACRO στην Ιερά Οδό μετατρέπεται φέτος σε Live Club με τον Γιώργο Σαμπάνη on stage,  ξεσηκώνοντας το κοινό και ανεβάζοντας τη διάθεση κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ένα ξέφρενο live party!! Παίρνετε 20€ Εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι έξι (6) ατόμων και πληρώνετε στο κατάστημα επιπλέον 90€ για Παρασκευή ή Σάββατο.
 20€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι 6 ατόμων για να απολαύσετε το Γιώργο Σαμπάνη σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στο Acro Club στο Βοτανικό. Δίνετε στο κατάστημα 90€ επιπλέον αντί της κανονικής τιμής 110€/4 άτομα. Από το Protopista.gr.


20€ για την αγορά ενός κουπονιού, για ένα τραπέζι ΓΙΑ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ για να διασκεδάσετε παρέα με τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΜΠΑΝΗ, που με την εκρηκτική του ενέργεια χαρίζει μοναδικές βραδιές, μαζί με μία ομάδα νέων και ταλαντούχων τραγουδιστών όπως το συγκρότημα των HASHTAG, τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΛΙΟΥ και πολλούς άλλους, στο ACRO LIVE CLUB στην Ιερά Οδό, κάθε Παρασκευή ή Σάββατο. Για πραγματικό ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μία σειρά γνωστών DJs που θα αναλαμβάνουν τα decks σε αυτό το μοναδικό μουσικό πάρτι. Δίνετε στο κατάστημα μόνο άλλα 90€. Αρχικής αξίας 110€ τα τέσσερα άτομα. Έκπτωση 33%

Δεν υπάρχουν σχόλια: