ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΟΥΡΙΑ 2014

 Ένα Χειροποίητο γούρι με ξύλινα , επίχρυσα ή επάργυρα στοιχεία και κεραμικές χάντρες, δεμένο με κορδέλες υψηλής αισθητικής. Τα γούρια από τα αρχαία χρόνια συνδέονταν με την καλοτυχία και τη προστασία και για αυτό μέχρι σήμερα, συνηθίζουμε να τα ταυτίζουμε με την αλλαγή του χρόνου και την ελπίδα που θα φέρουν για ένα καλότυχο νέο έτος. Με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με την εγγύηση ποιότητας του "οίκου" τέχνη & κόσμημα!

Ευχηθείτε στους αγαπημένους σας αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε για εκείνους. Από 4€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014, διακοσμημένο με επαργυρωμένα στοιχεία, από την Roseo Jewellery, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!


 Ένα υπέροχο Χειροποίητο γούρι περιστέρι κλειδοθήκη με επαργυρωμένα στοιχεία και χάντρες που σύμφωνα πάντα με τις λαϊκές παραδόσεις το περιστέρι είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο όλο τον κόσμο. Η ελευθερία και η ειρήνη είναι η πιο κοινή συμβολική σημασία του περιστεριού. Διακρίνεται επίσης για τη νέα ζωή και ελπίδα στο μέλλον. Δεύτερον, το περιστέρι συμβολίζει την αγάπη και την αθωότητα. Σε δυο χρωματισμούς, κόκκινο για τις κυρίες και μπλε για τους κυρίους. Με δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής με την εγγύηση ποιότητας του "οίκου" τέχνη & κόσμημα!

 12€ από 19€ για ένα γούρι με επιλογή ανάμεσα σε 5 σχέδια από το Γάμος και Χαρά στον Πειραιά.


Ευχηθείτε καλή χρονιά στους αγαπημένους σας με ένα γούρι! Από 6€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014,ελληνικής κατασκευής, διακοσμημένο με ορυκτά, κεραμικά, ξύλινα και επαργυρωμένα στοιχεία , από το Τέχνη & Κόσμημα με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!


Χειροποίητα Γούρια 2014!!! 6€ για ένα χειροποίητο γούρι με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αναστασίας και την εγγύηση ποιότητας του "Οίκου" Τέχνη & Κόσμημα, αξίας 10€-έκπτωση 40%. 

 Best Price!! 28€ για ένα Χειροποίητο Υπέροχο Μενταγιόν – Γούρι με Πραγματικά Μαργαριτάρια ή Ημιπολύτιμους Λίθους και Επιχρυσωμένο Ασήμι με Αλυσίδα. Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι Μοναδικά! Με αγάπη από τη Martal.gr. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 4,90€ για ένα Χειροποίητο Γούρι-μπεγλέρι από μεταλλικά επάργυρα στοιχεία και γυάλινες χάντρες σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 8,8€.


Θα σας φέρει γούρι! Από 4,9€ για ένα μικρό ή μεγάλο ρόδι, με χρυσό 24Κ & κόκκινο ή λευκό σμάλτο, με παραλαβή ή αποστολή από το 61 Accessories- Silver Art! Ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, σύμβολο του καρπού της ζωής, της καλοτυχίας & του έρωτα!


 Γούρια με 10,90€ . Χειροποίητο Γούρι από μέταλλο σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 22€ 

 Γούρια δεμένα σε κανέλα: 3,9€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικά στοιχεία και κερωμένα κορδόνια, δεμένα σε κανέλα σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 8€ 

 2014 Γούρι-Ρόδι κηροπήγιο.10,90€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικά επάργυρα στοιχεία και κερωμένα κορδόνια δεμένα σε ασημί ρόδι κηροπήγιο από τις Χίλιες Χαρές ,αρχικής αξίας 19€


 22€ από 36€ για τέσσερα χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, δύο με μεταλλικά στοιχεία και δύο με ξύλινα, από το Snoops.gr και με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας!!

 9€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014 με μεταλλικά στοιχεία σατέν,κορδέλες και κεραμικά στοιχεία!Μία προσφορά από το κατάστημα 'ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στην Καλογρέζα,αρχικής αξίας 15€!



 6€ για ένα πανέμορφο χειροποίητο γούρι 2014 με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες!Μία προσφορά από το κατάστημά "ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στη Καλογρέζα,αρχικής αξίας 10€!

 15€ για ένα χειροποίητο γούρι 2014 με ορυκτά στοιχεία!Μία προσφορά από το κατάστημα 'ΤΕΧΝΗ & ΚΟΣΜΗΜΑ" στην Καλογρέζα,αρχικής αξίας 25€! 

Χειροποίητα Γούρια 2014!!! 6€ για ένα χειροποίητο γούρι με μεταλλικά στοιχεία και χάντρες με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αναστασίας και την εγγύηση ποιότητας του "Οίκου" Τέχνη & Κόσμημα, αξίας 10€-έκπτωση 40%. 

 Γούρια κρεμαστά ή επιτραπέζια με 10,90€ . Χειροποίητο Γούρι από μέταλλο σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 22€ 



 Γούρι κηροσβέστης.5,50€ για ένα Χειροποίητο Γούρι από μεταλλικό επίχρυσο 2014 και κερωμένα κορδόνια, δεμένα σε κηροσβέστη σε μοναδικά σχέδια από τις Χίλιες Χαρές αρχικής αξίας 10€ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: